petak, 13. srpnja 2012.

Kineske snicle

Recept za ove snicle pronasla sam naravno na Coolinariki (a gdje drugdje :)).
Volim ih pravit (a i jest) jer su malo drugacije od obicnih, tj klasicnih fasiranaca. Imam dojam da su nekako "lakse", ne padaju tako tesko na zeludac kao klasicne.


Recept ide ovako:
300 g mljevenog mesa
200 ml mineralne vode
3 zlice brasna
3 zlice ulja
1 prasak za pecivo
malo nasjeckanog persina
1 cesanj bijelog luka



Sve pomjesati i ostaviti 30 minuta u frizideru - moze i vise, mislim da je moje ovaj put stajalo sat i po.

Peci na malo vrelog ulja. Posluziti uz prilog po volji, ja sam se odlucila za sampinjone sa tjesteninom (i preko malo holandez umaka)

 
Original recept - http://www.coolinarika.com/recept/kineske-snicle-od-mlevenog-mesa/

Dobar tek! :)

Nema komentara:

Objavi komentar