tag:blogger.com,1999:blog-5062865843163203811.post2375114169337031234..comments2022-10-28T11:16:20.780+02:00Comments on U mojoj kuhinji...: Najbolja pizza na svijetu!ruzyhttp://www.blogger.com/profile/03404495131696961178noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5062865843163203811.post-33715265459417419972014-05-18T22:28:01.168+02:002014-05-18T22:28:01.168+02:00Ako koristite kvasac bolji je suhi posto se sporij...Ako koristite kvasac bolji je suhi posto se sporije dize duze radi!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09243674912555800403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5062865843163203811.post-44107400138314756152014-05-18T22:22:30.663+02:002014-05-18T22:22:30.663+02:00Ako zelite napraviti naj najbolju picu bolju od ta...Ako zelite napraviti naj najbolju picu bolju od talijana imam recept koji sam godinama rada steka! POZDRAV PICOLJUBCI !Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09243674912555800403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5062865843163203811.post-10137246063207317392012-11-23T23:45:12.973+01:002012-11-23T23:45:12.973+01:00Uh, sad sam ogladnila :D. Ja samo sa suhim radim :...Uh, sad sam ogladnila :D. Ja samo sa suhim radim :)). Trebalo se malo naviknuti jer oduvijek je u kući bilo samo svježeg, ali onda smo počeli kupovati suhi. Duže traje, uvijek ga imamo dovoljno u limenoj kutiji skupa s praškom za pecivo i ostalim sitnicama. Razvijam ga kao i svježi. Samo jedan mi se nije razvio. <br />Haha, 9,5/10 je korak do savršenstva :D Zapravo, pola koraka :D. Moj kritičar koji zapravo nije kritičar već uvijek zna što bi se moglo dodati da bude bolje, je rekao 'ovo je bolje nego u onoj razvikanoj pizzeriji' - tako da kao da je rekao i 'good job!'azziehttps://www.blogger.com/profile/13617145852383976897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5062865843163203811.post-8420083660079726702012-10-01T15:24:47.572+02:002012-10-01T15:24:47.572+02:00Nisam dugo pravila pizzu, bas bih mogla sutra.. I ...Nisam dugo pravila pizzu, bas bih mogla sutra.. I imam i ja svoje savrseno tijesto.. :) Mozd jednom isprobam i tvoje..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04204456225762044873noreply@blogger.com